Friday, April 6, 2012

"Segmen Blogwalking & Tambah Followers Oleh Lisa"

Assalamualaikum. Selamat pagi.

Okaylah, pagi2 ni mood nak taip pasal baby tak datang lagy. Nanti2 lah ye. Haha. So, pagi2 nih jom kita join segmen dulu. Lama pulak rasa tak join segmen2 ni kan. Dah alang2 tengah cuti, so bolehlah blogwalking nanti. InsyaAllah, kalau rasa2 nak Alyaa follow blog korang, bagitau la ye. Tiba2 mood baik nak follow orang. Haha..

So, direct to point. Kali ni Alyaa nak join segmen "Segmen Blogwalking & Tambah Followers Oleh Lisa". Sebenarnya segmen ni Alyaa terjumpa dalam salah satu blog yang Alyaa follow. Ngeh3. Gatal2 je nak join ni. Haha.. Okeh, kat bawah ni banner segmen ni. Kalau rasa2 nak join, klik ja banner tu okey. Expired date: 18 Mei 2012. 




So, kepada tuan empunya segmen, terima kasih kerana anjurkan segmen ni. Alyaa sendiri takberapa berani lagy nak buat segmen2 nih. Haha. Semoga berjaya dalam segmen ni. Dan harap kita dapat berkawan di alam maya ni. :)


Jumpa lagi di segmen lain kalau Alyaa rasa nak join. Hoho.. =O


Sekian.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

10 comments:

Lisa Amstrong said...

hi awak terima kasih sudi joinn. terhaaru lisa. ni list blogger yang join:
http://lisathemell.blogspot.com/p/blogger-yang-join-segmen.html
happy bw! lisa follow awak!

saya said...

i suke !chubby itu menarik,
singgah blog pink lembut ni:)
jemputlah singgah blog saye same yer :)

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Hye...Dah singgah..Done follow jg...:)

ice said...

dari segmen sama::
http://putryicetha.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

Nurul Alyaa said...

@Lisa Amstrong

hi lisa. thanks sbb buat segmen ni. dh follow awak jugak. :)

Nurul Alyaa said...

@saya

hihi. thankss. singgah blog awak juga nanti. :0

Nurul Alyaa said...

@✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿

hai. thankss. nnti saya gi blog awak pulakk. :)

Nurul Alyaa said...

@ice

terjah sana. :)

Patrick Star said...

Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

--> Blog Rilek-Rilek <--

Nurul Alyaa said...

@Patrick Star

selamat datang. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA