Friday, April 6, 2012

Penat.

Assalamualaikum.

Okay, perkataan tu je yang mampu ditaip setakat ni. So, nampaknyaa entry pasal baby2 yang comel terpaksa ditangguh lagi. Act, bukan pi mana sangat pun. Cuma kena ulang alik dari Bertam Perdana ke Kepala Batas dengan naik motor. Confirmlah, lenguh dan sakit punggung. Itu yang buat letihnyaaa. Haha. Takpe2, kejap ja sakit ni, sat lagi hilanglah. Oh, semalam alyaa pi main bolwling dengan family. Fuhh.. Sampai 3 game bedal. Mula ingat nak main 1 game ja sebabnya lane kt situ macam buat hal ja. Bola tersangkutlah, kena reset pin lah, itu lah ini lah. Mak dengan abah pun dah macam bengang ja. Apa lah, maintenance tak bagus langsung, bak kata orang yg main sebelah lane alyaa tu. Haha.. Mamat yang main sebelah lane tu sebenaqnya dah teguq alyaa sebelum masuk pusat bowling tuu. Oh, mesra pulak dia. Dia ingat alyaa takpi men la kot sbnya masa dia tanya tu alyaa just kata nak pi tengok adik yang ambik lane kat atas tu. So, alih2 bila smpai atas adik kata kena lane hujung. Fuhh.. Semangat. Nak tau sbb apa, sbbnya alyaa dah ushar dah lane mamat ni sebelum pi kat adik tadi. Alih2 dpt lane sebelah ja. Haha. Lawakk pulak bila fikir balikkk.

#google#
Oh, okayylah. Time penat macam nilah jari ni rajin sangat nak menekan keyboard. Kalau tak, idea semua hilang tah kemana.. Err. Dengaq kata malam ni nak main lagi bowling. Tapi, kat tempat lain. Men dengan kawan2 abah yang kami semua kenai tuuu... Okayylah, layan je walaupun kaki dan badan lenguh semacam ja.. Huhu. So, babai. :)

#google#



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA