Tuesday, April 10, 2012

Muhammad Qhaliff Iman.






Amacam? Comel tak baby kat atas tu? Hah, kembali lagi kita kepada entry tentang baby. Cewaah. Haha. Kali ni nak buat short entry ja sebabnya baby yang sama juga Alyaa nak ceritakan. Mesti korang dapat agak dah kan? Ngeh3. Inilah putera sulung Ben Ashaari. Nama telah pun diberi iaitu Muhammad Qhaliff Iman bin Salbani. Sedap kan nama tu? Pandai betul Abang Ben dengan Kak Azila ni pilih nama. Oh, korang agak2 kan berapa umur baby Qhaliff ni since nampak macam bambam sikit kan. Haha.. Sekarang ni kalau taksalah baru 8 hari. Fuh, semangat kan. Nasib baik Abg Ben ni sasa orangnya. Senang sikit nak dukung baby. Opps, jangan marah. Hihi.

Okay, nak cerita yang tu je. Lagipun tengah tunggu nak berbuka puasa ni. Hihi. Bukan selalu dapat berpuasa kan, tambah2 bila orang tepi2 kita tengah sedang melahap. Haha. So, jumpa lagi nanti dengan baby yang baru pulak. :)

Sumber gambar: Ben Ashaari FB Ben Ashaari

p/s: Maaf kalau ada yang bosan bila Alyaa asyik cerita pasal baby yang sama je. Haha. 

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM