Sunday, April 22, 2012

Baby Muhammad Akmal Fakhruddin Mohd Farhan

Assalamualaikum semuaa.

Okeh, kembali lagi kita dengan segmen Baby Comel. Haha. Dah bersegmen bagai pulak. Eh, gurau je lah. Ermm. Kali ni nak share cerita tentang baby Muhammad Akmal Fakhruddin Mohd Farhan

Nak kata baby pun tak dah rasanya sebab dah umur setahun lebih ka dah dua tahun. Hihi. Entahlah. Nanti aku confirmkan balik. Oh, macam mana aku kenal baby ni? Baby ni sebenarnya anak kepada bonda homeroom aku dulu, Bonda Aida Khairani. Homeroom tu apa? Ahhh, lain kali aku cerita. Well, to be honest bonda sangatttlahh baik dengan anakanak homeroom nya. Tapi.. jodoh takpanjang. Lepas setahun lebih, bonda mintak tukar ke MRSM lain. Adalah sebabsebab kenapa bonda mintak pindah. Huhu. *tibatiba rasa rindu kat bonda* 

Masa bonda pindah tu, bonda tak kahwin lagi tau. Kalau tak salah, dalam Disember 2010 baru bonda kahwin. Kad jemputan kahwin aku dapat masa nak hantar buku teks Form 5. Abang long yang bagi. Tapi, sedihh. Walaupun masa tu dah habis SPM, tapi tkdapat datang sebab dah duduk jauh. Johor uuu. So, takdapat attend wedding tu. Opps, macam dah lari topik. Haha. So, setelah beberapa bulan lamanya, lahirlah  


Akmal Fakhruddin
Selepas 2 hari kalau taksalah.
Akmal bersama ayahnya. Oh, lupa. Itulah suami bonda. ^-^
Akmal bersama bonda tersayang. :)
Selepas sebulan. :)
Akmal Fakhruddin sekarang. ^__^
So, rasanya sampai sini dulu. Lepas ni nak cerita pasal baby lain pulak. Oh.. sukanyaa aku tengok babybaby yaang comel ni. Hihi. Jumpa lagi. Babai.

p/s: Presiden BWP batch aku dulu, 09/10, namanya Muhammad Fakhruddin Hassan Hilmi kalau tak silap. So, perasan la yang bonda bagi nama ni sebab dia. Haha. Well, mungkin betul sebab dia ni hebat. Hihi. :)

sumber gambar :  Akmal Fakhruddin Mohd Farhan


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

Zie Madini said...

alololo..comelnyaaa. ini yg buatkan zie tak sbr nk tgk muka bby sendiri nih..hehe

Nurul Alyaa said...

@Zie Madini

hihi. xsabar juga nak tengok baby sis zie. msti comel mcm ibu nya. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA