Wednesday, April 4, 2012

Baby Aimy Zafirah bt Mohd Azfar.. :)


Assalamualaikum semua.

Selamat malam. Oh, okayy. Alyaa memang suka taip entry pasal baby nih. Hihi. Saja nak share baby2 yang baru melihat dunia ni kan. Kebanyakannya yang Alyaa kenal macam tu, macam tu ja. Tak kenal sangat. Tapi, tak salah kan kalau nak share. Hihi.

Okay, baby yang seterusnya ialah Baby Aimy Zafirah bt Mohd Azfar. Kalau sapa2 yang blogger tegar tu, mesti kenal kan ni baby siapa. Hihi. Baby ni merupakan puteri sulung kepada Ujang9897 dan YanaMIB. Waaa.. Blogger sama blogger tu. Dah dapat baby girl, nanti baby girl jadi blogger jugak. Hihi..

Erm.. baby ni dah besar sikit dah. Tua 2 bulan dari baby boy Ben Ashaari. Tapi, masih comel2 gitu. Gegirl kan. Haha. Okay, sebelum tengok gambar baby, meh kita tengok maksud Aimy Zafirah dulu..

Aimy - keberkatan
Zafirah - Yang beroleh kemenangan(yang berjaya)
dipetik daripada entry INI.

Bagus betul Ujang9897 dan kak YanaMIB ni pilih nama. Dan alhamdulillah, kak YanaMIB pun dah habis berpantang. Majlis akikah untuk baby Aimy pun dah dibuat. Syukur semuanya berjalan lancar. So, jom kita tengok gambar baby yang comel2 tu. :)

Sewaktu dilahirkan. 14/02/2012. :)


Sewaktu majlis akikah. Comelnyaa. :0

Comelnyaa baby Aimy tidur. :)

dah macam pakai legging katanya ibunya.

Okeylah, rasanya sampai sini dulu kot. Kalau nak diikutkan, banyakk lagy gambar baby Aimy ni. Tapi korang semua boleh rujuk di blog ibu dan ayah kepada baby Aimy ni. Banyakk sangat gambar yang comel2. Hihi.

Kepada Ujang9897 dan kak YanaMIB, harap tak kisah Alyaa pinjam gambar baby Aimy ni buat entry. Saja nak mengisi masa lapang bercerita tentang baby2 yang baru lahir. :)

Sumber gambar: Blog Ujang9897 dan Blog YanaMIB

p/s: Lepasni, nak buat entry pasal baby lagi. Tiba2 teringat yang ada cikgu2 yang bersalin hujung tahun lepas dan juga tahun ni. Jumpa lagy nanti. =p

Sekian.. 

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

YanaMIB said...

Tq yunk..comel je entry..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA