Friday, March 2, 2012

susah bila dah tua bangka, tapi buat perangai budak-budak.

assalamualaikum semua.

okey, entry ni macam agak panas sikit. err. lagipun dah lama takbuat entry panas2 ni. taip dalam keadaan yang agak emosi. aish tak paham betullah alyaa. dah tua2 pun, still diorang nak perangai budak2. kalau perangai budak2 yang comel takpe, ni tak. tak comel langsung perangai. menyakitkan hati lagi adalah. ye, alyaa memang susah sikit nak cari pasai kalau tak da kaitan dengan diri alyaa.err.. tapi masalahnya, benda sangat berkaitan. seriusly, i menyampah okey,  bukan diri alyaa sahaja, tapi rakan2 serta fakulti alyaa. diorang bertindak seakan-akan kami je yang bersalah. diorang tak. alyaa tak tujukan benda ni kepada semua budak fakulti dia. tapi, agak2 la sikit sebelum nak post sesuatu. memanglah salah si MPP tu sebab pergi salah mention BUDAK KESIHATAN sampaikan budak fakulti diorang makan dalam. tapi, takpayah lah nak repost or nak post something yang macam nak balas dendam bagai kan.

erm.. alyaa malas nak komen banyak2. lagipun ramai yang kata takpayah nak layan orang2 tua yang buat perangai kanak2 tuh.. lama2 buleh sakit jiwa kita nih. hahaa~ thanks korang.. korang dah banyak sabarkan alyaa yang kadang2 agak melampau marahnya. aish, sebab pernah terkena sendiri kot dengan diorang. tuh yang rasa MENYAMPAH nak mampus. huhu. okeeyh, pape pun. kami di bahagian fakulti akan cuba fixkan benda2 macamnih. walaupun sampai sekarang still taknampak jalan, tapi insyaAllah. Allah ada untuk bantu kita. kepada rakan2 yang agak2 menyampah dengan post senior bodoh sekolah tak habis tu, korang bnyak2 kan bersabar je k. takpayah layan sangat. apa yang penting, fokus untuk FINAL EXAM okey? peace. ^-^

p/s: maaf memaafkan perkara yang baik dan mulia. so, sama2lah kita maafkan sesama sendiri. hihi. =p


#bothgoogle#
sekian.. ^___^

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM