Tuesday, February 7, 2012

Segmen Salam Perkenalan by Miss Banu..

Assalamualaikum semua. 

Berjumpa kita lagi pada entry yang entah yang ke berapa dah. Haha~ Okey, kali ini nak join satu segmen, SATU SEGMEN ye, bukan GA lagi. [fobiajoinGA]. Huhu~ So, segmen ni dianjurkan oleh salah sorang blogger yang Alyaa kenali di alam maya ini yang pernah bagi nasihat pada entry Alyaa yang lepas. Act, tuan penganjur pun ada ajak. Jadi, rasanya tak salah kalau nak join, support rakan2 blogger. Korang pun kalau nak join boleh je.. Klik banner kat bawah ni okeyh? ^-^

Jom, kita mulakan dengan syarat2 untuk join. Well, Syarat2nya senang saja. Tak payah fikir panjang2, nak reka ayat bagai kan. Kebanyakannnya guna jari je, taip dan klik button. Senangg.~ Hahaha. Okeh, Miss Banu ni suruh kita tulis kata-kata aluan untuk pengunjung yang bakal menjengah masuk ke blog ini. Oh, okey. Meh baca meh.. =p

Kepada bakal pengunjung/bakal bloggers yang akan masuk ke blog ini:
Selamat Datang Alyaa ucapkan. Biasa2kan diri bila masuk blog ni. [buatmacamrumahsendiri]. Actually, blog ni takdelah best sangat, tapi adalah beberapa keunikan yang boleh didapati disini. [baekk,ituperasan]. So, rajin-rajinkanlah tekan butang comment dan follow yang ada tu je. Tak paksa. Ikhlas okeh. Lagipun buat kerja ikhlas ni, dapat pahala. Tak gitu? Hihi. Ok, yang itu je yang Alyaa nak tulis..

Ok, siap sudah ucapan yang tah pape tuh. Haha~. Kepada sesiapa yang nak join, cepat ye. Sebabnya tarikh tutup segmen ni ialah pada 10 Februari 2012. 

Sekian.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

13 comments:

Miss BaNu said...

thanks sbb sudi join my 1st segmen yea.. ^_^
keep in touch k..

Nurul Alyaa said...

@Miss BaNu

u're welcome sis! <3
semoga berjaya dalam segmen kali ini~ ^^

LegendOfPersia said...

salam cikalyaa..singgah sini jap..
owh pharmacy uitm penang..my former campus..
lama xpergi makan kat ahmad seafood hihi ^_^

Tiera Nordin said...

Dr segmen y sama, done follow you, kalau sudi follow sy ye.

http://talkdramalove.blogspot.com/

murni said...

dari segmen yang sama :D
salam perkenalan :)
jom singgah .

http://moonibubblez.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

nanakimie said...

singgah dr segmen yg sama:)

jemput singgah ke blog nana ye...hehe

Nurul Alyaa said...

@LegendOfPersia

waalaikumsalam. hihi. aah, kat uitm penang. dtglah singgah kalau rindu nak makn kat sini. hihi. =p

Nurul Alyaa said...

@Tiera Nordin

hihi. thanks. nnti saya follow okeh,? =p

Nurul Alyaa said...

@murni

thanks singgah sini. =p

Nurul Alyaa said...

@nanakimie
thanks singgah sini. nnti alyaa terjah nana pulak k. =p

Nurul Alyaa said...

@nanakimie
thanks singgah sini. nnti alyaa terjah nana pulak k. =p

MisS NaSiHa said...

Salam ukhwah..dr segmen yg sma..dh follow sni..jmput follow sy..
http://penaciknasiha.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. terasa nak makan coklat ? atau peminat home made coklat ?check this for best offer! http://vanilacoklat.com/daftar.php?ref=8001256112

jgn lupa singgah blog saya pulak =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA