Friday, February 17, 2012

Satu hari lagiii.. Bersabarlahhh.. ^-^

Assalamualaikum semua.
Menaip dalam keadaan yang tergesa dan cepat sebab nak update jugak kan. Haha. Okey, satu hari je lagi kawan2. Act, tak sampai 24 jam pun lagi Alyaa akan menghabiskan minggu yang memenatkann ini. Perghhhh. Rasa terrible gila dalam minggu ini. Banyak sangat benda yang berlaku sampai kekadang tu seolah2 menganggu pembelajaran Alyaa. Huhu. Bahaya tu. Tapi, alhamdulillah. Dalam minggu2 yang sibuk ni pongg, Allah masih nak tunjuk perkara yang gembira. Benda2 yang selama nih Alyaa tunggukan, insyaAllah akan jadi kenyataan tak lama lagi. Sekarang hanya mampu berdoa semoga semuanya berjalan dengan lancar. Aminn.. So, bagaimana pulak dengan korang punya aktiviti minggu ni? Adakah seterrible Alyaa ataupun lebih awesome. ?
Okayy, got to go. Struggle for the last paper tomorrow. Chemistry 2, please be nice with me. Tq. :)

Published with Blogger-droid v2.0.4

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA