Saturday, January 21, 2012

Rx Family Day Part 2

Assalamualaikum semua.

Akhirnya ada masa jugak untuk Alyaa update entry yang seterusnya mengenai Rx Family Day ni. Lama sungguh Alyaa menantikan saat2 ni. Haha. *Ayat macam mintak penampaq ja.* Okeylah, kalini pun taknak cerita banyak2. Just nak share beberapa lagi gambar hasil sentuhan Alyaa. Hihi.

WARNING
Entry kalini mungkin berat sikit. Jadi loading maybe lama. Harap bersabar~~

Menunggu giliran untuk naik bas. ^^

Antara exco yang bertanggungjawab. Great job guys. ^^
Selamat sampai di PKSA Tanjung Bungah

Model2 hamper. Haha..

Kawasan yang indah dipagi hari sebelum dipenuhi oleh ramai orang.

Laut yang tenang, langit yang cerah. SubhanaAllah.
Kawasan yang sudah dipenuhi orang ramai dan bersiap sedia untuk beradu tenaga.
Antara cameraman yang berganding bahu bersama2 Alyaa. ^^
Jejaka2 hot Part 2 Farmasi. Mostly, dah berpunya. Haha..

Ketua program Farmasi baru: Madam Suraya
Sukaneka ~~
Sukaneka yg disertai oleh pensyarah2. =)
Solat Zohor dan Asar di sini. Masjid Terapung,

Teman2 seperjungan yg memang best! ^^
Water confidence.
Mereka memang suka bergambar! ^^

Classmatesss yang terbaikkk...
Prepare untuk lawan Dragon Boat.

Pertandingan Dragon Boat.

Okeylah, rasanya macam dah banyak masuk ni. Takut nnti berat sangat, hang pulak laptop ni. Kepada sesiapa nak tengok lagi*bajet orang nak tengok la tuh.*, boleh pergi kat SINI

Sekian.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM