Tuesday, January 24, 2012

...Nuffnang oh Nuffnang...

Assalamualaikum semua.

Oklah, alang2 Alyaa tengah on9 sambil buat assignment CTU, so rasanya naklah update sikit tentang Nuffnang ni. Lagipun, dah lama rasanya tak buat entry pasal Nuffnang. Sunyi je rasanya ka. Hihi.



So, mesti korang nak tanya berapa income yang Alyaa dah dapat kan. Erm. setakat ni bolehlah tahan. Takdelah banyak sangat sebab Alyaa tak active sangatkan sebelum ni. Dalam suam2 kuku je. Kadang-kadang Alyaa terfikir, macam mana blogger2 lain boleh dapat income yang banyak? Bila difikirkan balik, rupa2nya entry mereka kebanyakannya berkualiti dan diorang aktif sangat nak compare dengan Alyaa.

Haha. Alyaa ni macam mana la nak aktif sangat. Dekat kolej tuh, bukan senang nak dapat access internet. Kadang-kadang ada, kadang-kadang takde. Nak kata pakai broadband, memang taklah. Takde duit nak pakai broadband. Huhu. Erm. Lagipun Alyaa ni bukannya blogger tegar sangat, just saja2 nak jadi blogger untuk mengisi masa lapang yang ada.

Oh, rasanya dah melalut sangat2 ni. So, berbalik kepada tajuk asal. Nuffnang oh Nuffnang. Bilakah lagi nak bagi BE kepada blog ni. Dah lama menanti ni. Hihi. Btw, member blogger pernah bagitahu kalau nak BE selalu, kita kena selalu buat entry yang berkaitan dengan Nuffnang dan update apa yang selalu berlaku di Nuffnang. Jdi, Alyaa ingat kalau dah blur sangat taktaw nak update apa kat blog ni, maka Alyaa akan update pasal Nuffnanglah. Hihi.

Rasanya sampai sini dululah. Mata dah rasa mengantuk balik ni. Esok dah nak kena balik kolej. Assignments dan assignments masih banyak lagi. Huhu.

Sekian

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

Myra Jay said...

Samalah kita tahun ni BE langsung tak melekat..huuhuu

Nurul Alyaa said...

@Myra Jay

kan2. sedih sangat. bilalah nuffnang nak bgi BE kan. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM