Saturday, January 21, 2012

Mega Giveaway By Cik Bunny

Assalamualaiikum dan selamat malam semua.

Okey, rasanya sekarang ni waktu yang sesuai untuk join giveaway Cik Bunny ni. Act, dia dah invite Alyaa lama dah. Cuma tak berkesempatan nak buat entry. Nasib baik tarikh tutup penyertaan lambat lagi. Hehe.

So, without wasting time, lets proceed to the terms and regulations. maaf, speaking sikit. hihi.


Syarat untuk join:

(sila ikuti syarat tanpa banyak songeh okey, hihi)

1. Mempunyai alamat di Malaysia
2. Buat entry dan copy banner macam kat entry ni. Tajuk entry tu sama je macam yang Alyaa buat ni.
3. Letak link sponsor dalam entry. Oh, banyakknya sponsor. Rugi you all kalau tak join. Haha. Mana taw,  rezeki2. Hehe.. Dan, jangan lupa like dan follow sponsor2 ni okeh? ^-^


  • Amely Afandi: Blog



  • Herba Tihara: Blog




Tarikh tutup: 31 Januari 2012
Juri Giveaway: Encik Random.org & Cik Bunny

Untuk maklumat lanjut, boleh terus ke blog tuan punya GA ini dengan klik banner di atas. ^-^

So, done with all these things. Hope ada luck lah kali ini. Melepaslah kalau takdapat. Haha. 

p/s: Senarai hadiah boleh dirujuk di SINI

Sekian.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA