Wednesday, January 25, 2012

...Hari Korporat itu Hari Rabu...

Assalamualaikum semua.
Alyaa sedang cuba menaip entry ni secepat mungkin dan sependek boleh. Hihi. Ok guys, entry ni just nak share dan maklumkan yg setiap hari Rabu merupakan hari korporat di Kampus Bertam. So, kami semua diwajibkan pakai baju korporat yang ala2 baju kolej kristal tuh. Haha. Walaupun ada juga segelintir yang tak pakai atas sebab2 tertentu, tapi majoritinya memang pakailah baju yang campuran purple, white and black tu.
Baju korporat bagi fakulti farmasi memang seperti yang dinyatakan di atas. Namun, bagi fakulti sains kesihatan, untuk course meltech, baju korporat mereka berwarna biru dengan campuran putih. Untuk course environmental health pula, baju korporat mereka berwarna putih bercampur hijau,hitam dan coklat.
Oklah, rasanya sampai sini dulu. Btw, Alyaa dah pun selamat sampai di kolej malam tadi setelah penat membeli belah di Jusco. ^-^
Sekian.
Published with Blogger-droid v2.0.4

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh bila ada camtu..at least ramai pakai..

Nurul Alyaa said...

@nuyui a.k.a miss YUI
hihi... agak laa.. tapi harini dah makin ramai yg xpakai. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA