Tuesday, January 3, 2012

Hadiah Ke 2

Hai semua.

Alhamdulillah, lepas dapat set bowling haritu, semalam dapat lagi hadiah dari mak. Hadiah jam tangan. Hehe.

Act sebelum tu abang yg nak beli jam tangan sebab jam dia bagi kat adik. Masa abang cakap kat mak, Alyaa pun kata, "Erm, akak pakai jam murah ja. RM 10. Senang, boleh bawak masuk air sekali, haha." Even masa tu memang takdak jam sebab jam tangan dah rosak, boleh gi cakap camtu. Hihi. Ayat spontan tu. Tanpa dsedari terkeluar dari mulut.:)

So, masa abang gi belek2 jam, Alyaa pun gatal2 tangan tengok jam. Berkenan la satu. Hihi. Alih2 mak kata ambiklah. Wah... Seronok gilerr. Hakhak.. Dan part yg best sekali, jam tu harga lebih RM 10.. Perghh. Habis kena perli. Hoho..

Last2, abang tak beli pun. Sabar je lah. Erm, jam tangan ni kena jaga elok2. Sayanggg. ^-^

Oklah, malas nak taip dh. Jmpa lagi nnti.

p/s: Sory kalau Alyaa ada xreply comment sebab agak sukar nak balas cmment guna phone. Huhu.

Published with Blogger-droid v2.0.2

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA