Wednesday, September 28, 2011

A.T.T.I.T.U.D.E

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

No idea to update this blog as Nurul is sooo busy right now.

So, check this out and apply it in daily lives.. =)

*copy and paste*



Kalau A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

sama dengan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

jadi....

H+A+R+D+W+O+R+K = 8+1+18+4+23+15+18+11 = 98%

K+N+O+W+L+E+D+G+E = 11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96%

L+O+V+E=12+15+22+5= 54%

L+U+C+K = 12+21+3+11 = 47%

Ini sume x dpt markah penuh...

tapi “attitude”

A+T+T+I+T+U+D+E = 1+20+20+9+20+21+4+5 = 100%



Attitude paling penting...:)



Sekian...

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Friday, September 23, 2011

Setelah Hampir 3 Minggu..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Lamanya Nurul tak update blog.. Huhu.. Kecian blog ni terabai hari demi hari..

Sorry sangat2 sebab memang Nurul betul2 sibuk kebelakangan ini..

Tambah2 sekarang ini tengah musim peperiksaan. 

Lagi lah sibuk nak study segala bagai kan.

Baru-baru ni Nurul tak cukup tidur. 2 hari tidur xteratur. Nak cover study. Huhu..

Alhamdulillah, setakat ni Nurul dah berjaya habiskan 4 paper.

Tinggal lagi 3 paper JE lagi.. Huhu.. Sabar2..

Rasanya lepas final ni, mungkin Nurul akan aktif balik untuk blogging..

Sorry ye untuk semua follower Nurul.. 

Doakan Nurul ye untuk paper-paper akan datang nanti.

Amin.. 

Sekian...



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Friday, September 9, 2011

Kerinduan dan Kesibukan..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Rindunya dekat blog ni. Lama gila kot tak update blog. Serius rindu. 

Buat masa sekarang ni, Nurul sangat2 lah sibuk.

Nurul baru je seminggu berada kat uitm selepas cuti hari raya hari tu.

Bila masuk je sini, memmag terus sibuk la kan.

Ada ja benda yang nak kena buat. 

Study tu memang wajib la kan.. Haha..

Final examination dah dekat. 

Tu lagi la benda yang menakutkan.

Maknanya, lepas ni sebulan pulak baru Nurul boleh nak update blog ni. Huargh! Sedihnya..

Yela, bila dah nak final, memang buku kat tangan jelah kan.. Hahah..



Dah la study week 4 hari je.. Isk2, xcukup2! Hehe..

Next week hari Rabu dah start study week dan minggu sekali lagi dan start final exam.

Memang pack gilalah..

Oklah. Smpai sini je Nurul update.

Saja untuk makluman follower2 Nurul yang Nurul tengah sibuk sekarang dan tak sempat nak update benda2 yang best2.

Nurul mintak maaf sangat2 ye.

InsyaAllah, kalau ada kelapangan masa dan waktu, Nurul akan post lagi.

Sekian. terima kasih.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA