Sunday, January 1, 2012

Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012

Assalamualaikum semua. 

Selamat Tahun Baru 2012 Alyaa ucapkan. Btw, Ini merupakan first entry Alyaa dalam bulan Januari tahun 2012. Ok, tiba-tiba terasa macam nak join satu segmen ni. Alyaa terjumpa segmen ni masa tengah blogwalking tadi. Segmen yang Alyaa nak join ni namanya Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012.


Okay, sebagai permulaan Alyaa target follower Alyaa untuk naik sebanyak 650. Itu target awal sebabnya bukan senang orang nak follow blog kita kan. Yelah, blog tak glamour memang susah sikit nak bandingkan blog yang dah glamour. So, kepada anda semua jangan segan silu untuk follow Alyaa. ^-^

Kepada sesiapa yang nak join, dipersilakan. Tarikh tutup segmen ini ialah pada 1Januari 2012 pada pukul 11 pagi.  Jadi, ayuhlah sama-sama kita tingkatkan bilangan follower kita! 

Sekian.



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xsempt nak join..huhu

Ezad Skytech said...

semoga tercapai target tu ye..:D

HasrulHassan [HH] said...

Semoga bertambah follower ... :) terima kasih kerana join segmen HH ...

www.hasrulhassan.com

deen azmee said...

as-salam..

selamat tahun baru..

singgah dari segmen HH.. hehehe.. :)

http://deenazmee.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

Nurul Alyaa said...

@nuyui a.k.a miss YUI
xpe2. nnt join segmen lain okey? hihi. =)

Nurul Alyaa said...

@Ezad Skytech
insyaAllah. doakanlah semoga tercapai. =)

Nurul Alyaa said...

@HasrulHassan [HH]
terima kasih. insyaAllah. terima kasih jugak kerana buat segmen ni. =)

Nurul Alyaa said...

@deen azmee
waalaikumsalam..
jemputlah singgah. hihi..

nak terjah blog sana pulak! =)

Ayang Anim said...

salam..

saya tak sempat join segmen ni...
anyway saya nak terjah jugak list di blog HH utk tambah follower...

http://tintaanim.blogspot.com/

tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA