Saturday, December 24, 2011

Cuti oh cuti, assignment oh assignment..

Cuti midsem dah pun bermula sampailah 2 Januari 2012. Seminggu cuti ni kena rehat yang cukup setelah seminggu lalu kami di'seksa' teruk dgn quiz dan test yang datang bertubi-tubi sampai tak cukup nafas kami dibuatnya. Huhu. Disebabkan tu jugak, Alyaa tak sempat nak update blog. Hanya mampu on9 FB dan Twitter ja. Tapi, ini semua cabaran dan dugaan yg kami kena tempuh sbg seorang pelajar. Cuti nilah masa yg nak rehat pun. Hehe.. Walaupun boleh rehat, tapi assignment masih menanti untuk disiapkan. So, cuti pun macam tak cuti ja. Huhu.


So, marilah bersama2 kita rehat sambil menyiapkan assignment. ^-^


Published with Blogger-droid v2.0.1

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA