Sunday, November 13, 2011

Sebelum dan Selepas.

Assalamualaikum semua.

Bertemu lagi kita ye. Hehe. Tiba-tiba mood rajin datang suruh taip banyak-banyak entry. Erm. So, kita tengoklah berapa entry nak keluar hari ni. Haha.. Kali ini Alyaa nak buat entry pendek je. *pendek ke? huhu* Just nak UPDATE sikit tentang entry yang sebelum ni Berwajah Baru.

Cuma tajuk kali ni lain sikit. Iaitu Sebelum dan Selepas. Kali ini Alyaa nak paparkan beberapa gambar yang Alyaa print screen sebelum dan selepas blog ini menjadi sebegini rupa. Sebenarnya Alyaa sendiri teruja tengok blog ni. Rasa macam tiap-tiap hari nak bukak blog. Haha. Rasanya, elok begini rupanya daripada
sebelum ini.



Jadi, kepada sesiapa yang tebaca entry ni, silalah komen dan beri pandangan tentang perubahan wajah yang berlaku ni. Huhu. *padahal tahu takde yang nak komen*

Sebelum

Selepas

Yang mana lagi okey?*wink*
Sekian.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

c i k a n a said...

blog dah ok..lg kemas dah teratur dari sebelum ni..yg plg nyemak kan blog tuh tinggalkan link kat atas tuh la..hah,letak asing2 kan elok..kemas skit.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA