Monday, November 28, 2011

Pecah rekod peribadi.. ^-^

Assalamualaikum semua....

Apa khabar harini? Harap semuanya sihat, okey? :)

Btw, apa perasaan korang bila Malaysia kalah game malam ni? Mesti ada yg upset kannn.. Erm.. Apa2 pun Malaysia dh main dgn baik dh. Cuma rezeki msih x berpihak pada Malaysia. Korang sepatutnya berbangga k..

Oklah, berbalik kepada tajuk asal. Alhamdulillah, malam ni rezeki berpihak kepada Alyaa dalam game bowling. Hehe.. First game score 110, second game 117 dan last game 151 sekaligus memecah rekod peribadi Alyaa sendiri. Hehe. Syukur sgt. Alyaa berjaya mengekalkan score 100 ke atas.

Bukan senang nak maintain macam ni. Setelah penat dimarahi dan diherdik oleh coach2 yg ada. Haha.. Poyo je ayat.. Apa yg nak dirumuskan ialah, dlm ssuatu game, jangan cuba nak mngatasi orang yg lebih handal dari kita. Cuba cipta rekod sendiri sebelum mengalahkan orang lain.. :)

Oklah, sampai sini dulu. Selamat malam..

Sekiann...
Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Wah, tahniah.. Selalu men bowling, MissCt campak je bola tu.. Haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM