Wednesday, November 23, 2011

Kesibukan di Kampus

Assalamualaikum semua...

Huhu.. Lamanya tak update blog. Sorrylah kawan2 ye. Alyaa memang betul2 sibuk sekarang ni sampai tak ada masa utk update blog kesayangan ni. Lagipun, sini nak access internet susah sikit. Lambat lain mcm je.. Huhu. Dahlah laptop tak beli lagi.. Sabar jelah. Ni update pon pkai fon je. Tak selesa nk taip banyak2.

Btw, sekarang ni Alyaa memang agak sibuk di kampus sana. Banyak benda kena uruskan sejak jadi class rep balik.Kelas pun abis lewat petang.. Mcm mna...Huhu.Dah la tu, mcm bnyak plak assignment yg dtg. Hoho.. Subject2 pulak makin susah. Dah mcm nk jadi doctor je. Ermmm.. ..

Oklah, nnt aade mse Alyaa update lagi.. Hehe. Semoga gembira harini. Jumpa lagi nnti. Salam..
Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA