Saturday, October 22, 2011

Tunaikan Janji..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ok, harini dah pun 21 Oktober 2011. Nampaknya Alyaa dah lambat sehari untuk post entry tentang janji Alyaa dalam entry ini. Tapi, Alyaa tetap tunaikan janji kan? Cuma lambat sehari je. Hehe.. Okla tu kan? Haha.. Alyaa mintak maaf sangat-sangat. Atas sebab-sebab tertentu yang tak dapat dielakkan, so sekarang ni baru Alyaa ada masa untuk update entry. Sorry k kawan-kawan.

Erm.. Sekarang macam mana? Korang semua ada nampak apa2 perubahan tak? Kalau tak nampak tu, tak tahulah nak kata. Btw, Alyaa tahu sekarang ni mungkin ramai lagi yang taktahu tentang perubahan yang berlaku. Alyaa pun kena pelan2 sesuaikan diri. Bukan nye senang kan.

Sekarang ni pun Alyaa masih busy lagi untuk buat blogwalking. Yela, Alyaa kena la maklumkan dekat kawan-kawan blogger yang lain. Walaupun Alyaa ni takdelah famous mana, tapi at least kena la ade orang sedar yang Alyaa ni pun blogger jugak. Haha.. Buat masa ini, baru beberapa orang yang Alyaa kenal je yang dah tahu Alyaa tukar URL. Ramai yang tanya jugak kenapa. Tapi rasanya belum masanya lagi untuk Alyaa dedahkan kenapa Alyaa tukar URL. Hehe..

Oklah, Alyaa pun dah malas nak taip entry ni sebenarnya. Haha.. Takpe2, lepas ni Alyaa akan post banyak lagi entry. Haha.. Sebabnya, Alyaa akan ada sebulan lagi kat rumah. Huhu.. Lambat lagiiii la.. Hehe.. Nanti masuk sem pun Alyaa akan update juga cuma akan jarang-jarang la. Takbest3.. Huargh!!!

Sekarang ni aim Alyaa buat masa ni adalah nak post 3,4 entry dalam sehari. InsyaAllah, segala yang Alyaa postkan harapnya dapat memberi manfaat untuk semua. Amin..

Semoga bertemu lagi di lain entry. Daaa~~



Sekian.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA