Thursday, October 13, 2011

Kembali Aktif Selagi Mampu. =)

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah, masuk hari ni dah hampir seminggu lebih Nurul bercuti dan berada di rumah. 

Buat masa ini, setiap hari ade je benda nak dilakukan.

SO, so far takdelah nak rasa boring sangat. Hehe..

Korang semua macam mana? Ok tak? Sihat? 

Seriusly cakap, Nurul rindu sangat dengan korang semua. Rindu nak blogwalking, komen2 dekat post orang. 

Serius rindu. Tapi, insyaAllah dalam masa sebulan lebih ni, Nurul akan manfaatkan sepenuhnya masa yang ada untuk bermanja dengan blog kesayangan ni. Hehe..

So, kepada korang semua yang terbaca entry ni, janganlah malu, jangan segan untuk follow Nurul. Nurul takpaksa korang. Follow lah kalau rasa ikhlas k? Huhu.

Nurul akan kembali aktif selagi Nurul mampu. Mungkin dalam 1 hari hanya 1 entry sahaja Nurul akan post. Tapi, ikut kelapangan waktu yang ada. Yelah, sekarang macam dah sibuk sikit. Hehe.

Oklah, rasanya setakat ini jelah yang Nurul nak update. Sebab Nurul nak menjalankan aktiviti blogwalking ke semua blog yang pernah meninggalkan link kat blog Nurul ni.. 


#google#


Thanks kat korang sebab still follow blog ini. Semoga berjumpa lagi.. ^^

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA