Saturday, August 6, 2011

Permohonan Program Penajaan Ijazah Dalam Negara (PIDN) 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Waduh2, lama nye rasa tak update blog ni. Dah bersawang rasanya ni. Huhu.. Sekarang ni rasanya hampir setiap hari Nurul sibuk. Sebab tu jarang boleh nak update blog. Ditambah dengan line internet yang sangatlah laju. Dah la laptop pun takde lagi. So, susah sikitlah ye.

Tapi, Nurul akan cuba sehabis baik untuk update blog ni. Nurul sayang blog ni. Nurul rindu nak blogwalking. Gi blog kawan2 yang lain. Rindu sangat2.. Huhu...

Ok2, kali ni Nurul nak sampaikan satu maklumat untuk kawan2 semua even korang dah tahu. Hehe..

Permohonan Program Penajaan Ijazah Dalam Negara (PIDN) 2011

Jabatan Perkhidmatan Awam(JPA) menawarkan biasiswa untuk pelajar-pelajar yang sedang menuntut di peringkat Diploma dan Ijazah Sarjana Muda dan yang telah mendapat surat tawaran.

Tawaran permohonan ini dibuka melalui 1 Ogos 2011 hingga 7 Ogos 2011. Kepada pelajar2 yang berkelayakan, anda disarankan untuk memohon. Cewah, macam skema gila je ayat ni. Haha..

So, kesimpulannya... Mohon lah ye kepada anda yang layak terutamanya yang ambik kos yang memerlukan banyak duit untuk beli buku. [macam Nurul ni.. =( ]

Rasanya sampai di sini sahaja entry kali ni. Esok sambung entry lain pulak.. Sekarang dah lewat malam.. Hehe..

Sekian.. ^-^

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

FYA PELANG! said...

nice entry :)









http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/i-have-entry-that-i-was-found-at-tepi.html - jemput. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM