Thursday, July 14, 2011

Test Oh Test!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Nak update lagi.. Yeay!! Haha..

Kali ni nak update dalam keadaan cepat sebab Nurul baru je balik dari Kampus Bertam ni.

Bapak lambat gila la bas hari ni. Hari ni hari kedua dah balik lambat. Erm.. sabarnya..

TEST OH TEST!!!!!


Kalau nak cerita pasal test ni memanglah panjang sebab minggu ni banyak sangat test yang Nurul ambik.

Semuanya senanggggggg sangat2.. Huhu...

Ni merupakan rumusan untuk test yang Nurul dah hadapi:

Isnin: 11 July 2011 - PHC 111 - ICT For Pharmacy (senang la jugak, boleh tahan la...)
       : 11 July 2011 - PHC 112 - LIFE SCIENCES (sangat menyayat hati..=(  )

Rabu: 13 July 2011 - PHC 114 - PHARMACEUTICAL CHEMISTRY (boleh tahan beb! )

Jumaat : 15 July 2011 - MAT 133 - PRE CALCULUS( xjawab lagi. esok baru jawab. hahaha)

So, itu jelah test yang Nurul ambik dalam minggu ni. Nampak macam sikit, tapi tajuk yang nak cover tu memang banyak sangat2.. Huhu..

Dan esok jugak iaitu hari Jumaat bersamaan 15 July 2011,

CUTI!!!!!!!!!!!!!!!! MID SEMESTER BREAK!! YEAY!!! HAPPY... ^-^ 



Sekian..

p/s: Balik rumah nanti boleh update hari-hari.. (Itu pun kalau rajin la)^-^
      Rindu nak blogwalking.. Rindu semuanya. Hehe..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA