Sunday, July 17, 2011

Home Sweet Home And Happy Holidays!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Update, update dan update lagi.. Hahahaha..

Mood today<---speaking jap. hehe.. ^-^

HAPPY, EXCITED, EXHAUSTED AND HAPPENING!!!!!

Alhamdulillah, Nurul dah selamat sampai ke Batu Pahat, Johor pagi Sabtu dalam pukul 5. 45 pagi. Letihnya rasa masa duduk dalam bas. Almaklumlah, first time balik naik bas. Hahha..

Pagi Sabtu tu breakfast kat McD. Hehe.. Mak tiba2 je nak makan kat situ. Apa lagi, ambik peluang la.. Hahaha.. So, kawan-kawan, pada pukul 10 pagi, Nurul baru boleh kata::::::::

HOME SWEET HOME



Best2, sampai rumah sudah.... Hehe.. Sebenarnya, tak nak buat entry panjang2.. Sebab lepas ni nak pergi main bowling lagi..... Haha.. 

Kepada semua pelajar2 UiTM terutamanya kepada roomate dan housemate Nurul, classmate Nurul, groupmate Nurul, kawan-kawan rapat Nurul, dan kawan-kawan terdekat Nurul,

HAPPY HOLIDAYSS!!!!


Manfaatkanlah cuti yang selama seminggu ni dengan sebaik mungkin. Jaga diri baik-baik. Kalau rajin, bolehlah belajar, cover lecture depan2 tu kan.. Siapkan assignment ke.. 

Kalau ada duit, bolehlah gi bercuti. Tapi, mase bercuti tu, harapnya tak ada apa2 yang berlaku k?

Nurul harap, kali terakhir kita jumpa hari tu adalah permulaan kepada sesuatu yang baik.. Amin~~

Oklah, semua dah siap nak gi main bowling. Rindunya nak main bowling membuak2.

Semoga bertemu di lain entry...

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

ila said...

suke nya balik rumah.
kakak saya pon student uitm.
bukan main lagi bngun lewat kt uma

Nurul Alyaa said...

@ila
hehe.. biaselah tu. kat uitm kena bangun awal. haha. ^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA