Wednesday, July 6, 2011

Alangkah Baiknya Kalau Hari-Hari ialah Hari Cuti..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Update dan update lagi. Yeay! Alnag-alang dah ada masa sikit ni kan, update la kejap. Haha..

Kali ini Nurul nak update cerita-cerita semasa je. Hehe..

Untuk pengetahuan semua, esok bersamaan hari Khamis.. Pulau Pinang CUTI!!!! Yahoooooo!!!!


Best sangat2. Boleh la rehat jugak. Hehe..

Yela, dah 3 hari Nurul belajar kat Bertam dan sangat2 letih bila balik ke Permatang Pauh ni.

Tambah2 kalau hari ni, hari Rabu. Ada kokurikulum kat sini. Kelas habis pukul 3.00 petang.

Bas hanya ada pukul 4.00 petang. Tu pun kalau nasib baik dapat naik. Yela, orang kan ramai. So, kena pandai2 sendiri la nak naik macam mana.

Yang paling sakit hatinya, senior yangg xde kokurikulum pun sibuk2 je nak balik awal. 

Padahal, boleh je tunggu dulu. Bagilah kitorang yang nak pergi kokurikulum ni balik dulu. 

Memang kena sabar jelah kalau dengan orang yang ada title SENIOR ni. Huhu..

Tapi, xdelah semua. Ade je senior yang baik2 tapi susah nak cari.. Hehe..

Oh, okelah. Sudah2 cerita pasal yang tu. 

Memandangkan esok cuti, so.. banyak lagi kerja yang nak kena buat.

Stdy untuk PHC 111, PHC 112, PHC 114, MAT 133 lagi.. Aduish.. Banyak giler..

Test berderet2 laa minggu depan. Erm... Dugaan2..




Tapi, xpe.. Lepas test tu terus boleh balik rumah! Yahooo.. Best2.. ^-^

Ok, next story lak nak cerita pasal present yang Nurul dapat dari parents baru2 ni. 


Happy sangat2.. Thanks to mak dan abah. Sayangggg mak dengan abah.. 

Present apa? Biarlah rahsia. Yang penting, present tu mmbuatkan Nurul rasa happy yang teramat.

Syukur sangat2 sebab kesabaran Nurul selama ini berbaloi juga. Hehe..

Rezeki Nurul la tu kot. Alhamdulillah.. 

Erm.. Ape lagi yang nak cerita yer? Dah xde kot.

Lagipun mata rasa dah mengantuk la. Penat sangat hari ni. 

Oklah, nanti kalau ade masa lagi Nurul akan update lagi.

Insyaallah.. ^-^

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA