Sunday, June 12, 2011

Keriangan dalam Kesedihan!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Makin hari diri ini makin sibuk. Sangat-sangatlah sibuk dengan pelbagai perkara.

Dengan assignmentnya lagi, homework lagi. Pas tu dengan koko yang menyakitkan hati tu.. Huhu..

Tapi, mula-mula je rasa serabut. Lama-kelamaan dan setelah hampir 3 minggu lebih menjadi student UiTM Pulau Pinang ni, semuanya dah berjalan lancar. 

Cuma, kadang-kadang tu adalah beberapa masalah yang melanda diri ini.

Tapi, Nurul akan cuba pastikan masalah itu tidak menganggu fokus utama Nurul datang ke sini.

Nurul dah tetapkan yang terbaik untuk diri ini Demi membahagiakan dan membanggakan kedua-dua ibu bapa Nurul yang disayangi.

InsyaAllah, semoga semuanya berjalan lancar.

Kepada followers Nurul yang masih setia, terima kasih Nurul ucapkan kerana masih megikuti blog ni.


Kepada yang dah unfollow, takpelah. Nurul tak kisah. Mungkin korang bosankan?

Ye lah, Nurul dah jarang update blog. 

Kalau update pun pendek2 je, dah tu entry memang bosan kan?

Nurul mintak maaf sangat2. Sekarang ni memang susah sikit nak on9.

Nurul pulak tak bawak lagi laptop. Susah, macam tak best je nak pinjam laptop roomate selalu semata2 nak on9. Huhu..

Lagi satu, sekarang ni quiz dan test dah nak dekat giler. So, kena banyak kejar..

Erm.. Oklah. Petang ni ada group discussion pulak. Nak siapkan diri utk present assignment.

Semoga semuanya berjalan lancar. Amin..

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

aleen aiden said...

slamat menjalani life d kampus!stay fokus pd goal kamu keyh.jgn biar mensasau macam alin ni ha.he2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM