Tuesday, June 28, 2011

Dah Terlambat!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Update, update dan update lagi.. Hahaha..

Sekarang ni menunggu masa untuk azan Maghrib.

Lepas azan Maghrib nanti, banyak perkara yang akan dilakukan..

Okey, kali ni nak cerita apa yang berlaku hari ini.

Hari ini Nurul ada test 1 untuk pharmaceutics punya subject.

Sangat la senang smpai rasanya nak hantar cepat je kertas tu. Huhu..

Nurul stresss sangat2 hari ini. Then, mak call..

Mak dengan kakak bagi nasihat la supaya cool dlu.

Lgpn, subject ni mmg tak pernah belajar dari dulu lagi kan. So, buat slow2.

Erm.. Tapi, ade je kawan-kawan Nurul boleh jawab. Tapi Nurul tak boleh!!!!!! =(

Sedih sangat2 bila kenangkn jawab soalan tadi. Xtahu lah Nurul boleh score bape. Sedih2..

Tapi, takpelah. Dah takde rezeki an nak buat cmne.. Redha jelah..

Ok, Nurul ade lagi benda nak cerita ni.

Hari Ahad hari tu Nurul attend satu program nama PPKP(LDK).

Mase LDK tu, best sangat2 walaupun lama giler program tu.

Dari 8.30 pagi sampai 6 petang.. Huhu..

Dalam LDK tu, Nurul ade kenal seorang budak lelaki. Nama dia Faiz. Dia budak Kejuruteraan Awam.

Dia baik, peramah. Kitorang cakap mcm dah lama kenal.. Hehe.. Padahal, bru je kenal. Haha.

Pas2, semalam merangkap hari Isnin, Nurul boleh pulak terjumpa dia. Tapi, dia yang tegur Nurul.

Dia panggil nama Nurul kuat giler. Malu rasa ngan budak2 awam yang lain. Hehe..

Tiba2 lak rasa rindu ngan dia. Nurul suka cakap ngan dia.

Banyak benda yg kitaorg cakap hari tu.. Hahaha..

Oklah.. Dah nak maghrib. Nak pergi library jap pas ni..

Sekian...

p/s: Thanks yg sudi follow Nurul yer! ^-^

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA