Monday, May 16, 2011

Family Day Terbaik! ^-^

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Lama rasanya tak update blog kesayangan ni. Hehe..

Sebenarnya, Nurul baru je balik dari Mersing semalam. So, badan masih lagi letih dan perlukan rehat


Endau Beach Resort..

Ingatkan sebelum pergi Mersing tu, boleh lah update blog tapi blogspot buat hal lah pulak. Huhu.. 

So, terpaksa tunda niat nak update blog ni.

Sekarang ni ingat nak buat entry pendek je tentang family day yang Nurul pergi baru-baru ni.

Keseluruhannya, Family Day kali ini sangatlah bestlah. Aktiviti2 pun semuanya menghiburkan..

Part yang paling best ialah Nurul dapat mandi laut dan mandi swimming pool.. Hehehe..

Sangat2 best dan Nurul harap lepas ni ada lagi Family Day macam ni. Huhu

Okeylah, untuk segala gambar dan aktiviti yang berlaku di sana, Nurul akan buat entry lain.

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA