Tuesday, April 5, 2011

Tarikh Penting Untuk Lepasan SPM 2010 Versi 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Rasanya dah lebih 12 jam blog kesayangan Nurul ini dibiarkan sepi. Sorrylah Nurul tak de masa nak update blog ni. Agak busy jugak n keletihan sedikit. So, kali ni baru ada mood nak menaip. Lagipun, lappy buat hal lah pulak, so terpaksalah menahan keghairahan untuk mengupdate blog tersayang ni. Kali ni Nurul nak berkongsi satu lagi benda penting buat semua lepasan SPM 2010 iaitu...

Tarikh Penting Untuk Lepasan SPM 2010 Versi 2.



Ingat tak Nurul pernah buat entry tentang  Tarikh Penting Untuk Lepasan SPM 2010? Sekarang ni Nurul nak post untuk kali ke-2 tentang tarikh-tarikh yang penting itu kerana terdapat beberapa perubahan dan penambahan. Berikut merupakan tarikh-tarikh terkini yang Nurul dapat. Sebarang perubahan akan dimaklumkan kemudian.


8.4.2011 JPA Interview Online Checking Interview status

11.4.2011 KPLSPM Online Checking for Interview status

12.4.2011-14.4.2011 JPA Interview

18.4.2011-29.4.2011 KPLSPM Interview

28.4.2011 Matriculation online checking result

1st week of May IPTA online checking result

9.5.2011 STPM (Form 6) Intake

21.5.2011 KPLSPM Online Checking Result

23.5.2011 Matriculation Intake

1.6.2011 IPTA Intake

20.6.2011 KPLSPM Intake


Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA