Thursday, April 21, 2011

Penangan NESCAFE!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Semasa entry ini dipublishkan, Nurul masih tak dapat nak lelapkan mata ataupun bahasa senang, TIDOQ! Dah semalaman Nurul tak tidoq. Kalau korang tak percaya sudah. Habis tu, ingat senang ke Nurul nak bangun pagi semata-mata nak update blog ni? Hehe.. *kantoi sudah.. ^-^* So, paham-paham jelah yang Nurul ni memang tak tidoq dari semalam lagi. Nak dijadikan cerita pulak, minum NESCAFE pukul 1.30 pagi.  Memang dahsyat gila la. Sebenarnya, Nurul tak ingat pun yang Nurul dah minum Nescafe sebelum ni,  tapi cuma rasa pelik awat yang mata tak mau nak pejam. Biasanya lepas solat Subuh, memang dah selamat melayari bahtera indah dah. Hehehe. So, sementara mata tak mengantuk ni, Nurul pun merajinkanlah diri untuk membuat kerja-kerja rumah. Ehem2.. Basuh baju saja sebenarnya dengan bantuan mesin basuh. Hahhaha..

Okeylah. Nurul nak merehatkan diri kejap. Mintak-mintak la boleh tidoq. Huhu.. Walaupun dah lambat ataupun nak masuk Zohor dah ni, tapi nak lelap kejap je. Hehehehe.. Erm. Next entry, Nurul nak cerita pasal banner yang Nurul berjaya siapkan sepanjang proses takleh tidoq semalam. Hahahha. Korang boleh tengok banner tu kat sidebar Nurul..



Sekian..




Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA