Thursday, April 21, 2011

...Banner Oh Banner...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Entry kali ini maybe pendek je sebab nak maklumkan yang Nurul dah ada banner.. Yahooo.. =)

Hahahha.. Tu pun nak kecoh. Relax laaa.. Tapi, memang nak heboh pun satu dunia.. Hahahahha..

Tapi, banner Nurul simple jelah sebab Nurul tak pandai sangat lagi.

Masih bertatih-tatih macam baby.. Hehehe.. 

Inilah BANNER CHUBBY ITU MENARIK...


Yang atas ini masih lagi dalam percubaan. 

Lepas ni, Nurul akan update lagi tentang banner yang Nurul hasilkan dari masa ke semasa.

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA