Friday, March 18, 2011

Siapakah Yang Bertuah Itu??

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Okey, ini merupakan entri kedua yang Nurul pernah cakap sebelum ini dan ini merupakan entri yang terakhir sebelum Nurul memulakan perjalanan ke Pulau Pinang pada hari esok. *baju xpacking lagi.hehe..*

SIAPAKAH YANG BERTUAH ITU??

Entri ini Nurul buat khas untuk 2 orang follower Nurul yang bertuah. Nurul pilih berdasarkan nombor bertuah yang Nurul suka-suka nak pilih.. Aci tak? Hehe..

Tapi, Nurul tak dapat nak kenalpasti siapa yang menjadi orang yang bertuah ini. Dan, Nurul harap dia boleh mengaku yang gambar yang dibulatkan dibawah ini adalah KAMOO!! Baik mengaku je, rugi kalau taknak mengaku. So, kepada KAMOO!! KAMOO!! KAMOO!! yang rasa-rasa gambar yang dibulatkan dibawah, adalah gambar kamoo, silalah comment. Tinggalkan sekali link blog taw. Senang nak masuk blog kamoo and bagi something..

Jom tengok kat bawah ni..



...Follower ke 169...


...Follower ke 200...

So.. Diulang sekali lagi, Sesiapa yang rasa itu adalah diri kamoo... Silalah comment entry ini.. Cepat2 taw.. Sebab Nurul nak buat another entri untuk appreciate kamoo semua..

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

karim jb said...

waa..best nyer..ehh.. aq pun nk brtuah jgkk..hehe..
Nurul Alyaaa.. aq follow blog ni ok, mne tau leh brtuah jgk..guhu..jom2 folow2 me jgkk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA