Saturday, March 12, 2011

...Selamat Tinggal Sayang...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Okey semua entri kali ini mungkin agak pendek kerana sedang rushing untuk pergi bercuti.. Hehehe.. Bercuti ke? 

Lebih kurang la sebab Nurul nak TERENGGANU.. *excited pulak*

Sebenarnya, mak Nurul ada Family Day kat sana. So, kena join la nak buat macam mana...

Hope dapat enjoy kat sana..

Akan bertolak petang ini dan stay kat Kuantan tonight..

Sedihnya... 3 hari tak dapat update blog.. SELAMAT TINGGAL SAYANGKU, BLOG..

Isk2, jiwang la pulak, 3 hari saja kot..Sabar-sabar..

Opps!! Lupa lak, kalau sape2 yang perasan, semalam Nurul tak update blog kan?

Okey, mengaku! Semalam letih sikit. Banyak kerja kena buat. Biasalah, nama pun penganggur terhormat.

Got to go now darling... Nak solat Asar and get ready for a long journey..

Doakan Nurul selamat pergi dan selamat sampai...

TERENGGANU!!!!! HERE I COME....



Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

4 comments:

tengku ashran said...

terengganu?
Ash pernah sampai sana...
hohoo ^_^
because papa Ash ada bussiness di sana..
take care nurul
tataa^_^tutuu

KinosKoko said...

babai....enjoy ur holiday..

Aiydalela said...

wah nak datang ganu ke? welkam to terengganu..

*sis orang ganu je. hehehe

Aiydalela said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM