Saturday, March 26, 2011

Segmen 1 Hari 1 Blogger The Faceblog

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ini ingat nak join segmen dari Admin Faceblog. Saja-saja nak join untuk mengeratkan hubungan antara rakan-rakan blogger. Baru lah orang tak kata kita sombong kan? Hehe..



...SYARAT-SYARATNYA...

-Ahli Kepada Faceblog-

**Done**

-Buat satu entry di blog-

1. Nama anda @ nickname

-Nurul Alyaa-

2. Nama blog anda & rahsia di sebalik nama tersebut

-Pena dan Kertas Berbicara Soal Hati-

-Tak de rahsia disebalik nama ni cuma masa nama blog di cipta, Nurul sedang melukis dan mencoretkan satu lukisan di atas kertas. Dan lukisan itu ialah...

Hati.. 

So, harap-harap korang dah faham lah yer...




3. Ceritakan tentang blog anda.

-Blog saya ni macam-macam ada.. Benda mengarut pun ada, benda berINFO pun ada. Macam-macam ADA-

4. Tujuan anda blogging.

Untuk mengisi masa lapang yang ada disamping ingin menambah kenalan blogger.=)

5. Harapan anda untuk blog anda.

Semoga blog ni terus sukses dan ramai follower.. 

6. Sedikit nasihat@pesanan kepada blogger lain.

Semoga kalian semua terus berjaya dalam dunia blogging ini. 

**Done**

-Letakkan banner segmen-

**Done**

Kepada sesiapa yang nak join, boleh klik SINI...

Sekian....





-


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

♥sophie♥ said...

wah,, mcm best je,, but fie not in mood lhaa,, sob sob T_T

Nurul Alyaa said...

huhu.. why not in mood?? xpe2.. nnti dh ada mood, join la.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM