Thursday, March 10, 2011

JANGAN pandang camera...

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Petang-petang macam ni ingat nak join contest.

Kebetulan Nurul ditag oleh PHOGED. Btw, thanks dear sebab tag Nurul dalam contest ini.

Nama contest ini ialah JANGAN pandang camera..


Jom kita tengok syarat-syarat contest ini.


Syarat-Syarat :

1. Jadi FOLLOWER blog INI

**DONE**


.

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

**DONE**

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. Tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..Gambar candid ke atau gambar dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.


Gambar ini okey tak? Boleh la kan, tak tengok camera pun.. =)

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3

**OKEY**

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.




**DONE**

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.

**DONE**

Sekian...

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

3 comments:

srikandi cinta said...

thanks alyaa !! hurm, nak join lah.. hehe :) alyaa ajak , saya join :D

nur sharfatin che abdullah said...

thanx !
shatin baru join.

Kembang Perawan 3288 said...

dah pernah join. dulu xpenah mng pon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA