Friday, April 1, 2011

Hasil Yang Bagus!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah, ada juga Hasil Yang Bagus! untuk Nurul. Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang banyak membantu Nurul untuk dapatkan hasil ini.Walaupun tak seberapa, tetapi Nurul tetap bersyukur dengan apa yang ada.

Bak kata kakak Nurul, "Boleh lah daripada tak ada".. Hahaha..

Mesti korang pening kan hasil apa yang Nurul maksudkan dekat atas tu. Sebelum apa-apa, tengok dulu gambar kat bawah ini. Nurul rasa gambar ni cukup untuk menjelaskan segala-galanya.




Alhamdulillah, heartbeat Nurul dan juga churp-churp ada juga hasil walaupun tak seberapa. InsyaAllah, kalau ada rezeki lepas ni, mesti banyak lagi yang Nurul boleh dapat. Lagipun, bak kata pepatah sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Tak gitu kawan-kawan?

So.. Kepada kawan-kawan semua, janganlah segan silu untuk menekan iklan yang ada dekat blog Nurul ni. Segala kerjasama anda amat dihargai. Tak salah kalau kita bersedekah melalui cara macam ni. Hehe..

Sekian..

p/s: Masih dalam mood contest. Ade sape2 nk suruh Nurul join contest dia tak? Cepat2.. =)


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA