Sunday, March 6, 2011

Berdebar + Takut = Test JPJ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Nurul sebenarnya tengah on the way nak tidur ni. Sebab esok ada latihan memandu for the last time..

Oh! Katakan tidak kepada semua ini.

Nurul takut dan berdebar nak test JPJ. Takut la gagal dalam ujian itu..

Hope semuanya okey semasa test itu.

Kepada sesiapa yang baca entri ini, tolong doakan Nurul taw untuk test itu..

Dan Nurul juga akan tak update blog dalam masa 2 hari ini. InsyaAllah.. Kalau tak ada aral melintang, Nurul akan kembali update blog ini..

Rindu nak blogwalking ke blog kawan-kawan yang best-best tu.. Hehe...

Erm.. Lebih kurang macam inilah reaksi Nurul buat masa ini.. 

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

3 comments:

zaty zakarie said...

salam singgah.
test jpj?teringat mase sy test jpj.
jpj kt sblh sy td0 smpe berdengkur.
agk2 kal0 saya masuk gaung pn die tak sedar kot.tp yg best nye die bg 19/20.heheh.untung la.
gud luck utk awk taw.
insyallh awk bole bwat.:)

~masithah hanis~ said...

salam..jangan takut..bace bimillah banyak..:DDD

Nurul Alyaa said...

hehe.. thanks semua.

tapi, saya dah GAGAL dalam test JPJ.

sdeyh2..

doakan saya utk retest nnti k?

syg korang semua... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA