Wednesday, March 16, 2011

Ben Ashaari: Blogger Ikut Negeri Kelahiran

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ini ingat nak join Segmen Ben Ashaari

Lama tak join segmen Abg Ben. So, saja2 nak join kali ini. *padahal malas nak update blog lagi* 

Hehe.. Gurau jep! 

Okey, jom kita teruskan, lagipun tak baik buang masa kan? =)

1) Letak banner


**DONE**

2) Ceritakan latar belakang anda.

Okey, nama saya Nurul Alyaa. 
Umur 18 tahun.
Lahir di Kedah.
Dibesarkan di Pulau Pinang.
Belajar di Terengganu.
Stay dekat Batu Pahat, Johor.

Nak lagi ke? Tanyalah Nurul sendiri.

and Nurul is Single and Available. Huhu..

**DONE**

3) Profesion anda sekarang?

Menjadi penganggur tetap. Akan bekerja tidak lama lagi. Maybe kot. Tengah tunggu result SPM.  Dah...

**DONE**

4) Blog favourite anda.. Kenapa?

Mestilah blog Ben Ashaari. Sebab senang nak loading, cepat. Entri menarik. Tapi, jarang boleh komen, sebab dah terlalu ramai yang komen.. Hehe.. So, just jadi silent reader je kot..  Dan juga menyimpan impian agar beliau sudi menerjah blog ini dan menjadi followerku. *walaupun agak mustahil, tpi xsalahkan menyimpan angan2, hehe..* 

**DONE**

5) Blog yang anda tak suka masuk... Kenapa?

Blog yang susah nak loading and lambat je keluar template. Blog yang ada autoplayer. Buatnya ada sakit jantung, memang jalan la jawabnya.. Huhu. Dan blog yang mempunyai entri yang tulisan kecik2. Memang sadis betul.. Hehe..

**DONE**

6) Impian anda terhadap blog anda.

Hope supaya blog ini kekal and banyak follower. InsyaAllah... Dan dapat menambah pendapatan saja. Hehe..

**DONE**

Okey, dah siap... 

Sekian.........



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

5 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

cik ayin said...

blogger pahang sini..keep blogging :)

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

selamat berkenalan....saya blogger kl...
:)

jom jadi member nak???

Faztee Danisha said...

mai singgah sini jugk..br ade ms nk jenjalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA