Thursday, March 31, 2011

BEAUTIFULGIRLSHOP GIVE AWAY

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Okey, malam ni mood agak malas nak update blog. Hahaha..

Tapi, malam ini mood nak join contest. So, kepada sesiapa yang ada anjurkan contest, just tinggalkan link korang kat entri ni.

Nurul join contest ni pun sebab ditag oleh CIK JELLY CHAN. Thanks dear sebab tag! =)

Malas nak taip dia punya syarat-syarat. Kepada sesiapa yang nak join, just klik banner di bawah tau!

Sebelum tu, tag 3 orang untuk join contest ni:







Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA