Wednesday, March 23, 2011

Alhamdulillah.. Semua dah Terjawab!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sorry kepada semua kerana lama tak update blog. Seperti yang sedia maklum, Nurul sangat-sangat la sibuk.

Sekarang pun masih berada di Kuantan, Pahang. After breakfast esok, baru bertolak pulang ke Batu Pahat, Johor.

Entri ni pun maybe pendek saja. Nak inform yang Nurul dah selamat mengambil result di MRSM Kuala Berang tadi..




Walaupun sampai agak lambat tadi, jalan sesak sikit la.. Tapi, still kena ambik result jugak..

Korang mesti tertanya-tanya result Nurul kan? Ala, tak payah la tanya..

Tak penting kot rasanya.. Tapi, syukur alhamdulillah.. Result itu masih boleh dibanggakan...

Sekarang, tengah pening nak pilih kos ape? Nak mintak scholarship pun macam tak lepas je..

Aish, sedih la pulak rasanya.. Tapi, Nurul apply je semuanya. Ada kesah dengan syarat-syaratnya?

Hehe.. Lagipun, tak salah mencuba kan? Kalau ada rezeki, dapatlah.. Kalau tak, kirim salam je..

Nurul harap sangat-sangat dapat scholarship.. Senang sikit. Tak menyusahkan parents..

Okeylah.. Setakat ini sahaja yang nak cerita. Sapa-sapa rasa nak tahu result Nurulm silalah tanya sendiri yer! Hehe....

p/S: Malu nk publish result sendiri. Tak sehebat Hanisa Sabrina. Congrats to her....

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

srikandi cinta said...

sape hanisa sabrina.. congratz r alyaa..okey la tu kan,, :) syukur la..sy un sama..lao ikut syarat, cam x lepas je..tapi, hentam je! suka ati r nak isi ke tak..hehe..

eh,sume dak qber wat entry sal result nehh, adehh.. sy un duk cter sal result juger..nampak sgt takde point dah..keh2..[kutuk diri sndiri] :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA