Monday, February 7, 2011

Yeah! Dapat Award lagi..

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
baru je beberapa hari tak update blog dah rasa rindu sangat2 dengan blog ini..
hehe..

btw, kali ini nurul nak share dengan semua kawan2 berkaitan dengan award yang baru je nurul dapat..
Award ini biasa2 saje but....

I LOVE IT!...

Thanks to owner of this award...


Award ini diberi sebagai tanda penghargaan kepada nurul yang telah menjadi follower yang ke 95..
(wah! macam special je no 95 tu.. hehe...)

nak tengok awardnya?

hehe.. malu lah nak tunjuk.. *sengih*

nak jugak???

okey, nurul akan tunjukkan....

...1...

...2...

...3...


macam mana? 

mesti semua akan kata...

"wah, cantiknya, comelnya, gediknya.. "

haha.. gurau jep!

ikut pendapat masing2 la ye but for nurul...

it's AWESOME!

semoga bertemu lagi di lain entry..

sekian~~

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA