Thursday, February 10, 2011

PutihMerahBiru 1st Giveaway

Assalamualaikum pembuka bicara..


So, sekarang agak-agaknya kan kawan-kawan tengah buat apa? 

Xbosan ke? Nurul ni dah tak tahu nak buat apa kat rumah.. Tapi sebenarnya hari ini tak berapa larat sangat sebab ada latihan memandu kereta dengan motorsikal. 

Letih la walaupun sampai tengahari ja sebab sini panas sangat. Kalau kereta takpelah, tapi naik motorsikal msa waktu tengahari. memang sakit la kepala ni.

tapi, lepas rehat nanti oklah.. and then, rasa macam nak tidur awal je malam ni..

sebelum tu, nurul nak post jugak entry ini. saja blogwalking kejap tadi. Jumpa macam-macam contest and GA yang dianjurkan. Nurul harap dapat join semuanya. Saja-saja nak join. Seronok pulak rasanya main join2 contest ngan GA nie..

Jom, kita lihat syarat-syarat penyertaannya:

1. Jadi Follower Syuhadasyiqin.
(sebab GA ini dia punya.. =))


**DONE**

2. Buat entry tentang tentang GA ini..

**DONE**

3. Letak pic GA dalam entry dan sidebar.
(nak tengok tak? jom


**DONE**

4. Antara putih, merah dan biru, mana pilihan kamu?

**BIRU**

5.Tag 2 orang rakan.



 6. Letak link entry kat owner of the GA.

**DONE**

TARIKH TUTUP:

30 MARCH 2011..

Sekian...


p/s: Untuk maklumat lanjut boleh tengok kat SINI..  KLIK





Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA