Wednesday, February 9, 2011

LUCKY FOLLOWER GA by MAMAQARI

Assalamualaikum dan salam sejahtera...


hari ini mood nurul agak tidak baik.. nak tulis entry pun tak tahu nak tulis apa.. so BLOGWALKING je lah.. kata orang, kadang-kadang masa blogwalking ini ada idea nak datang untuk tulis entry.

dalam syok-syok duk blogwalking tadi, tiba-tiba jumpa satu entry pasal LUCKY FOLLOWER GA BY MAMAQARI.

so, untuk mengisi masa yang agak kebosanan dicampur dengan tak tahu nak tulis entry apa, nurul pun terpikiaq la nak join contest ni..

lagipun, macam nurul kata sebelum ini, tak salah untuk join semua contest yang dianjurkan.. 
takde nye dapat dosa.. kalah or menang lain citer..

yang penting, ENJOY!!!!..

Ayuh, kita lihat syarat-syarat penyertaan nya...

1. Terbuka kepada follower MAMAQARI.

**DONE**

2. Mesti mempunyai blog dan beralamat Malaysia..

**SUDAH SEMESTINYA**

3. Buat simple entry dan copy bannernya..

**DONE**

cantikkan banner nya.. suka3....

4. Letakkan banner di sidebar blog anda dan linkkannya..

** DONE**

5. Add blog MAMAQARI dalam bloglist anda..

** DONE**

6. Tinggalkan URL di entry MAMAQARI.

**ALMOST DONE**

7.  Tarikh tutup : 25/02/2011

and lastly, seorang follower yang bertuah akan diundi untuk mendapat sehelai baju di bawah.


wah! dah siap jugak akhirnya.. macam banyak je kan syarat2nya?
xpe2.. just join, xde masalah punyalah..

confirm MAMAQARI rasa best kalau ramai yang join ini.. 

okey, sekian sahaja dari nurul. 

semoga berhibur di petang hari...






Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM