Wednesday, February 16, 2011

Keputusan STPM 2010..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Akhirnya, terjawab sudah semua persoalan tentang bila keputusan STPM keluar..

Agak2 bila? Ok, meh nak gitaw..

So, kepada semua calon STPM 2010, bersiap sedia taw.. xlama je lagi..

Keputusan STPM 2010 akan diumumkan pada 21/2/2011. Lebih kurang 1 minggu je lagi.

Nurul pun baru je tahu dari berita tadi, so nak kongsi la dengan kwan2 semua.. Kot2 la korang tak tahu lagi kan? Hehe..

Keputusan STPM 2010 dah pun tahu bila nak keluar. Keputusan SPM 2010 bila pulak agak-agaknya?

Tiba-tiba lak nurul rasa takut. Kakak cakap biasanya result SPM kuar dulu baru STPM. Dah kalau STPM pun 21/2, SPM bila kan? Takutnya..

Katakan TIDAK!!! kepada result SPM.. Haha.. Kalau dulu sebelum ambik exam SPM, katakan TIDAK!!! pada SPM.. *sengih*

Berbalik kepada Keputusan STPM 2010, semua calon boleh mengambil result masing-masing di sekolah masing-masing mulai pukul 12.00 tengah hari.

Kepada calon persendirian, result boleh didapati melalui pos. Keputusan juga boleh disemak melalui online di laman web http://www.mpm.edu.my/

Untuk kemudahan juga, keputusan boleh disemak melalui SMS dengan menaip:

STPM<jarak> No Kad Pengenalan dan hantar kepada 15888 

Akhir kata, GOOD LUCK kepada semua calon STPM 2010 yang akan mengambil result masing-masing.. Bersyukurlah dengan result yang diperolehi. 

Semoga kejayaan menjadi milik kalian semua.. InsyaAllah.. Amin~~

Sekian...




Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA