Tuesday, January 25, 2011

SKYPE and TUMBLR~~

assalamualaikum...

selamat malam...

bertemu lagi kita ye semua kawan2..

haha~~ =)

kali ni saje2 je nak cerita sal SKYPE n TUMBLR ni...

x tahulah nak post entry apa kali ni...

(walaupun msih belum menunaikan janji  kepada CIK JELLY CHAN...)

hehe...

ok, sebenaqnya skype nie nurul dah wat lama dah coz ikut kakak..

wat kat laptop kakak...

ingatkan xde orang yang nak buat kan..

so....

juz make it 4 fun...

erm... xlame pas tu, ade sorang kawan ni post kat MP group kate sape2 ade SKYPE..

rupa2nya, diorang pun ada..

pas2, ramai gila ar yang wat n bg id diorang.. haha..

mula2 nurul on9 kat laptop kakak...

but then, baru download masuk laptop ni..

haha.. sgt2 happy..

tp kan, satu je yang unhappy..

laptop ni punya webcam rosak da...

sdey~~ =(

tpi kalu nak berwebcam jgak ngan member, terpaksa la guna kakak punya laptop.. 

tadi pun kejap je ley webcam, member ade hal la pulak.. 

best2..

esok nak wat lagi la.. hehe~~


this is skype..
my id: alyaa_93




next, cerita sal TUMBLR lak..

TUMBLR ni baru je buat tadi.. 2 pun ats suggestion my friend...

Annur Farisa Hussaini Hussain...


nilah orang nye...

si comey+gedik.. haha..

Tumblr ni lebih kurang cam blog gak ar.. tapi xramai un yg guna..

sje2 je wat...

untuk mengisi masa lapang...

untuk mengisi waktu2 yang kebohsanan ni..

=)

oklah... nak out dulu... ape2 pun nanti nurul update lagi ye..
semoga bertemu di lain entry...

p/s: sape2 yg ade SKYPE ngan TUMBLR 2 add + follow le nurul k?

ID SKYPE: alyaa_93

TUMBLR: nurulcomeygurl93.tumblr.com

wassalam..


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

cik jelly chan said...

cehh aku da menanti lame dah niy..hehe..tak pew..take ur time..add skype aku im_huhu@yahoo.com

NuRuL said...

owh.. relax2 kawan.. susah ar nak pikiaq la nie.. haha.. okey2, nnti aku add.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA