Sunday, January 23, 2011

mengisi masa terluang dengan bermain bowling bersama parents and siblings..

selamat petang semua...
nampaknya tak boleh la nurul nak post entry lagi tentang 25 things about myself.
petang2 ni memang susah nak dapat idea.. biasanya pagi2 senang nak tulis tentang diri sendiri.. hehe..
so... kepada Cik Jelly Chan... I'm Sorry...

InsyaAllah kalau ada masa esok, nurul akan postkan entry tu yerk...
berbalik kepada cerita yang asal, untuk mengisi masa lapang nurul yang sangat2 bosan, my family bawak nurul pergi main bowling for d 2nd time. but, for dis time, nurul kalah teruk la. uargh!!! sdeyhnya.. maybe kali ini, nurul tak bersedia sangat + pakai baju pun agak selekah.. hehe..

kami main 2 game. Yang main hanyalah abah, nurul, adik ngan kakak.. Mak tak main coz xlarat kot.. Abah pulak mula2 tak nak main sebab sakit tangan tapi memandangkan dah lama tak main, so join je lah.. tapi abah main 1 game je. game ke 2 pulak, nurul ngan adik take place. untuk game yang 1, adik nurul menang dengan menjatuhkan jatuhan pin sebanyak 139 pin.. bapak banyak ar berbanding ngan nurul yang hanya mampu menjatuhkan 70+ saja.. Sangat menyedihkan. for the second game, kakak nurul menang dengan menjatuhkan pin sebanyak 126.. nurul dan adik kalah teruk gax ar for d scond game.. apalah nasibku... tapi, inilah pengajaran kerana tidak menumpukan  perhatian ketika bermain kan? hahaha..

setelah penat lelah bermain, kami pergi sembahyang Maghrib memandangkan waktu pun dah nak berakhir. lepas sembahyang, adik nurul ajak gi tengok tarian singa,... wah! memang menakjubkan.. tapi xde gambar yang sempat disnap coz tengok tarian tu dari tingkat dua, takut la rasa nak ambik gambar.selepas 2, nurul ngan parents gi makan dekat BP Walk.. Nurul makan Mat Salai je dengan Murtabak yang dikongsi dengan adikku..

rasanya setakat ini saja yang ingin nurul coretkan.. jom kita tengok gambar lak.. =)

MY BELOVED PARENTS.. 
bila kekoyaan melanda diri adikku..

ami wif abah~~

scoreboard kami~

kakakku..

dia lagi.. =)

adik yang agak tidak sihat~

beginilah muka kekalahan.. sabar je lah...

muka redha je..

kakakku yang menang 2nd game.. gembira xterkata..

makanan kami..

bowling~~

BUKAN DIRIKU..

MUKA KEKALAHAN..

PEMENANG 1ST GAME..

PEMENANG..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA