Monday, January 31, 2011

Letihnya Badan Saya..

assalamualaikum dan selamat malam..
hehe.. tengok tajuk pun dah tahu yang memang nurul sekarang nie tengah sangat2 la keletihan yang teramat sangat.


nurul tak punya kekuatan sangat nak tulis banyak buat masa sekarang ini. nurul nak berehat buat masa sekarang ini.. banyak yang nurul nak masukkan dalam blog ini untuk berkongsi dengan semua kawan2 nurul. 

nurul juga tak leh nk blogwalking sangat wat masa sekarang ini.. badan nurul abes sakit2 dan lenguh.. itulah akibat berjalan jauh di Singapore semalam..

btw, setakat ini nurul boleh bagitau yang nurul have fun there! sangat2 happy kat sana walaupun memenatkan tubuh badan ini. *kesakitan*

antara benda yang nurul nak masukkan kat blog ini nanti ialah: 

1. Jalan2 di Universal Studio Singapore.

2.Finally, got my new IC and my L lisence.

3. Belajar memandu for the first time..




setakat ini saja yang nurul nak tulis.. jumpa lagi di lain entry.. 
wassalam~~

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA