Thursday, December 23, 2010

JaMuAn@ AnNuaL d!nNeR ALK 0910

oke kawan2.. next suka suki di qber ialah JAMUAN AHLI LEMBAGA KOPERASI(ALK)0910..
Jamuan ini diadakan pada 3 Nov 2010 bertempat di Permai Inn, Kuala Terengganu..

erm.. kat Permai Inn ni mmg best r makanan2 dya, kami bdaq2 F5 ade yg dah penah datg kt cni coz ader kem english.. best gler oo.. haha.. ok, kami bertolak lebih kurang pukul 7.30 malam.. mmg x payah kata la yang surau mmg x pi.. hehe.. rushing gler ooo, siap ade xtvt berlari2 lgi, haha.. sgt menarik.. kitaorng gi dgan bas yang ditempah dari luar coz bas maktab rosak(rasenyalah, haha). kami kena pakai baju batik lah.. xbest but it's ok.. Jamuan kami @ Annual Dinner ALK ni ditaja sepenuhnya oleh ayahanda pengetua, En Zainal Yunus.. erm, so.. xpayah bayaq ar senang cter.. thanks to our beloved principal.. *sengih*

semua pihak yang terlibat dalam koperasi semuanya pergi iaitu Kakna Koop, Kaksu Koop, Makcik Mega Dobi, n ade sorang gi Makcik dobi.. kenal muka jew xkenal lak nama.. =).. dalam majlis ni jgk ade pemandu bas kitaorg, mmg gempak ar. hehe.. oklah, at least bley tlong abehkan makanan yang sgt2 banyak 2.. we don't mind actually but quite surprise... *terkekeh2* erm.. ade lagi la.. ketua warden pn dijemput sama iaitu Encik Wan Ahmad Zaki, Cikgu Yani(selaku ALK Guru 1011), n Cikgu Azlee(ALK Guru 1011).. Cikgu Rozi, Cikgu Fadzillah n Cikgu Jai serta Sir Wawa xdapat menghadirkan diri ats sebab2 tertentu.. sob3..

Mse kami sampai 2 dh agak lewat coz pengetua ngan tp koq pn dh da.. hehe.. sorry la ckg.. nk wat cm ner, bas yang lambat..( tibe2 jew salahkan bas, padahal kita yang lambat. haha).. Sebaik sahaja kami masuk ke lobi, kami semua diarak masuk ke cafe permai yg terletak di hujung bangunan..

Majlis dipengerusikan oleh Cikgu Azwani selaku Setiausaha utk 0910 n Bendahari tuk 1011.. Majlis dimulakan dengan ucapan oleh pengerusi ALK 0910 iaitu Saudara Amir. Amir mewakili ALK n AJK 0910 memohon maaf sekiranya ada salah n silap sepanjang kami mengendalikan sebarang program di maktab n mengucapkan jutaan terima kasih di atas kepercayaan yang diberikan kepada kami..n majlis diteruskan dengan ucapan daripada Pengerusi Koperasi 0910 Encik Omar bin Adam selaku TP KOQ maktab.. Majlis diakhiri dengan ucapan oleh ayahanda pengetua yang turut hadir dalam majlis ini.. Dalam ucapan beliau, beliau mengucapkan terima kasih kepada ALK 0910 yang telah banyak mmbntu pihak maktab dalam menjayakan pelbagai program.. Doa makan dibacakan oleh Saudara Hamimi.. n apa lagi, KAMI PUN MAKAN LA!!!

p/s: oke2, cam besa msti ada gmbq kalu cter sal dak2 qber nie.. tp xbnyak coz yg bnyak2 tu ade kt qilah.. huhu~~ nnti ar minx kat dya.. hope masih ader..

Bersama ayahanda pengetua n ALK Guru..

Kami ALK n AJK 0910..

ALK F5 BerGabungGG!!

KAMI lagi bersama pengurusan~~

AnTarA mKnAn yG d!Sed!aKn~~

MaKaN2!!

aF!Q yG SmBonG!! (rIndU LaK aSe nK pNg!L g2)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA