Wednesday, December 29, 2010

BoWL!nG T!mE~~

Yahoo!! Bowling2.. wah, bestnya dapat men bowling.. erm, sebenaqnya xtaw pun yang mak and abah nak pi men bowling.. hehe.. sebenaqnya pi men ari ahad ari 2 lagi, tp x smpt nk post entry.. 


ok, semua family nurul pi except my bro coz dye gi melaka, gi jumpe awek la 2.. mcm nurul x taw.. haha.. kami kuaq lambat gaz r dalam pkui 6 ptg.. kami pi men kat BP Mall.. kami bawak telekung coz ase2 cm xsempt nk balik umah smbhyg maghrib.. huhu~~ kami 3 beradik ja yg men.. mak ngan abah x larat kot.. 


ehem3.. kami men 2 game ja, 2 pn letih nak mampos! hehe... mse kami tgah men, mak n abah pi jalan2 kat mall.. lane kat lane 22, sbelah lane kami tu ade la jejaka2 perasan.. wek! nk mntah nurul tgok mke2 depa.. hehe.. wah, start2 game tu nurul dah mendahului adek nurul, tp last2 nurul kalah gak coz xcncntrate sangat.. agpn, mmg nurul x pndai men pun.. sje nk tnjuk hebat.. =) 


erm, mse game 1 tu masih gagah n kuat agi r tp bile msok game ke2, kakak nurul dh lembik, then nurul n adek nurul take over r turn dya.. hehe.. bes ooo, men baling bola.. hoho~~~~


n kat situ jgak la nurul murah hati nk blnja 100plus.. beli la 2 botol.. mahal siot.. RM2.50 satu.. isk3.. nsb bek bg RM5 ja n ckup2.. hehe, bijak tak nurul? 


game ke 2 pun adek nurul menang n tamat main lam kui 730 malam n terus pi smbhyg kat surau dalam mall 2.. kami meneruskan perjalanan ke POPULAR.. dengan niat untuk membeli buku2 latihan kepada adik nurul yang sangatx333 ajin wat latihan.. *nganjing* =)


tiba2 lak nurul ase nk beli novel n cakap r kat mak tapi mak cakap xambik duit lgi.. so, mmg xboleh beli la.. sedyhnya.. =( tpi, xpelah nk wat mcm mne.. mse nk kuaq 2, mak tgok mke nurul len so pujuk ar kate kalu nk beli 2 buah leh r, tp nurul dh tawar hati.. so, I'M sOrRy.. nurul tolak tawaran mak 2.. Then, gi panggil kakna kat kedai baju coz abah dah nak balik tengok bola..


malam 2, MALAYSIA lawan INDONESIA kat Stadium Bukit Jalil.. n MALAYSIA menang!  
Yahoo!!!! Harimau Malaya memang hebat! 
Sekali bagi 3-0 da.. huhu~~
congrats Malaysia.. Malaysia Boleh..
Malaysia akan bertemu dengan Indonesia pada 29 Disember 2010 di stadium kat Jakarta..


oklah, nak out da.. jom tgok gambar2 yg sempat disnap oleh nurul n adik nurul serta kakak yang terchenta!



WIF MY SIS~

BERSEDIA!

SCORE BOARD1

SCORE BOARD2

PEACE NO WAR! SEMPAT AGY POSING.

LANE 22

MY YOUNGER BRO~

REST TIME~~

BOLA BOWLING KAMI..

MY BOWLING SHOES!

MY SIS N MY YOUNGER BRO

LANE KAMI

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA